Inspiratie

De ultieme gids voor interieur inspiratie

Laat u inspireren om van uw huis te houden met behulp van ons interieur blog, GB Design. Gevuld met prachtige handleiding, interviews en lifestyle functies die ervoor zorgen dat u het meeste uit uw leven, huis en tuin haalt. Kom wekelijks met ons mee voor een insiders gids over alles wat chique en inspirerend is van de grootste stijltrends tot de perfecte ontbijtgranola – we hebben voor elk wat wils. Bij GB Design geloven we in de kracht van gedeelde kennis, of het nu gaat om salontafelstijlen, plantagepotten of het delen van de beste tips van onze experts. Het GB Design blog is een cadeau van ons aan u als geheugensteuntje.

Recente artikelen

Er is geen betere tijd om uw huis nieuw leven in te blazen dan in het voorjaar, een seizoen dat ons dwingt om de omheining van het winterse verleden te verbannen en een toekomst vol mogelijkheden voor interieurinrichting te omarmen.

Zodra u al het schoonmaken en organiseren achter de rug hebt, is het opnieuw versieren de logische volgende stap, of dat nu een snelle mantelverfrissing of een volledige slaapkamer makeover betekent.

Elk designbedrijf heeft immers de kracht om van een inspiratieloze ruimte de ruimte van je dromen te maken. Daar komen we bij, met deskundige tips om u te helpen uw cocktailtafel op orde te krijgen, uw bed in magazine waardige vorm, en uw entree in het soort vorm dat die belangrijke eerste indruk maakt.

Je vindt er ook inspiratie om het interieur van je woonkamer, eetkamer en slaapkamer om te vormen tot chique uitingen van je persoonlijke stijl, plus functies op de eigen huizen van ontwerpers en ideeën over hoe je de look te recreëren. Dus waar wacht u op? Lees verder voor alles wat u nodig heeft om uw interieurprojecten in stijl van de grond te krijgen.